Navnet mitt er Saskia 

Født og oppvokst i Nederland og flyttet til Norge da jeg var 26 år i 1997. Siden da har jeg bodd i Norge og trives godt med masse vakker natur, hundene mine og mine voksne barn.

I 35 år har jeg holdt på med fysisk aktivitet som undervisning/trener. Turn, dans, yoga og fjellsport har hele tiden vært en viktig del av livet mitt. Etter hvert kom det en del utdanninger på min vei. Og behovet for å dele kunnskap er stort.Naturen er et viktig forbilde. Vill, vakker og i konstant bevegelse. Vi kan lære mye av naturen. Min fritid tilbringer jeg gjerne på fjellet eller i skogen, sammen med hundene og de jeg er glad i. 

Som vernepleier og lærer jobber jeg på en videregående skole. Å undervise ungdommer i kroppsøving, ernæring og helse, er både spennende, givende og aldri kjedelig.


Det jeg formidler i mine yogatimer, kommer fra mine egne erfaringer, opplevelser og utdanninger. Jeg har blant annet gjennomført disse utdanninger:

  • Hatha yoga (Yoga Shakti International)
  • Muskel og skjelettplager og kroniske smerter (Deva Yoga Institute, Katrine Berge)
  • Medisinsk yoga (MediYoga)
  • Post- og prenatal yoga og babymassasje (Katy Appleton, London)
  • Kroppsøving (Nord universitet)
  • Kosthold og terapeutisk mat (Tunsberg medisinske skole)

Jeg har veiledet mennesker med fysiske og psykiske utfordringer i 35 år. Det finnes ingen fasit for hvordan et menneske skal veiledes. Jeg jobber hardt for å se og møte hvert individ, se dens utfordringer og styrker. 

Utgangspunktet i utviklingen skal alltid være det du allerede kan. Det du har evne til å oppnå, skal være målet. Utfordringer skal tas hensyn til, men de er sjeldent til hinder for fysisk aktivitet eller et godt og sunt kosthold.  

Velkommen til min verden, jeg håper du vil føle deg hjemme.