Yogatimer

Yoga

Denne timen er til deg som trenger et pusterom. Om du har en dårlig kne, hoft, skulder eller rygg, kan du likevel delta i timen. Alle øvelsene tilpasses. 

Gjennom rolige bevegelser, med stor respekt for muskler og ledd, løser du opp spenninger i kropp og sinn. 

Timen starter med bodyscan. Kjenne etter hvordan du har det akkurat nå. Du lærer pusteøvelser og egenmassasje. 

Pusten står sentralt, og du lærer å ro ned nervesystemet på en enkel måte. Et rolig nervesystem holder deg i balanse gjennom hverdagen. 

Enkle øvelser, som passer alle, blir tilpasset, også til deg. I denne timen får du muligheten til å lande, gi slipp på det du trenger å gi slipp på. 

Timen avsluttes med ro og stillhet. Kroppen kjennes lett og energien strømmes fritt. 

Du forlater timen lettere i kropp og til sinns. Yogaflow

Denne timen er til deg som ønsker styrke og utholdenhet i yogapraksisen. Timen passer i utgangspunkt til alle, og alle øvelser kan tilpasses. Det er en fordel å ikke ha for store helseutfordringer.

Timen starter med Bodyscan, hvordan har du det? Lær å kjenne etter. Ta tilbake kontrollen over pusten og nervesystemet ditt. Avslappede muskler er et godt utgangspunkt for trening.

Gjennom en rekke bevegelser i en flow, løser du opp i muskler, ledd og psyken. Du styrker din fysiske og mentale helsen.

Gjennom noen krevende bevegelser og stillinger lærer du å sette grenser for deg selv. Du trener utholdenhet og koordinasjon.

Timen avsluttes med ro og stillhet. Masse ny energi strømmer gjennom kroppen din. 


Alle yogatimer krever påmelding.